Teatterireki ja Nukketeatteri Nappi esittävät lastenteatteria ja nukketeatteria Joensuussa

Vaahteramäen Eemeliä Honkavaaralla kesäkuussa ja elokuussa. Nukketeatteri Napin esityksen Peikko Rämäpään kalasaalis voi puolestaan nähdä 27. kesäkuuta Reijolan kirjastolla.

Teatterireki -teatterin esittämässä Astrid Lindgrenin kirjoittamassa näytelmässä sattuu ja tapahtuu: Eemeli juuttuu soppakulhoon ja vangitsee varkaan, Eemelin isä Anttoni juuttuu huussin ikkunaan, Iida päätyy lipputankoon, Aatu tappeluun ja Liina pääsee hampaastaan. Paljon muutakin ehtii tapahtua noin kaksituntisen näytelmän aikana. Koska meissä jokaisessa asuu pikkuinen Eemeli ja Iida, on tässä näytelmässä Eemeleitä ja Iidoja monta, jokaisella oma tarinanpätkänsä kerrottavanaan. Mukana on paljon lauluja, joita pääsevät esittämään muiden muassa Eemeli ja Iida ja aivan rahallista korvausta vastaan Vipakkalan markkinoilla Liina, Aatu ja Pulteri-renki.

Näytelmän ohjauksesta vastaa Hannele Autti. Tutun musiikin on säveltänyt Georg Riedel ja musiikin sovitus sekä taustanauhat ovat tuttuun tapaan Samuli Moilasen käsialaa. Lavastuksen on suunnitellut ja toteuttanut Asko Heiskanen ja Jussi Mukka. Koreografiasta vastaa Mira Laakkonen. Puvustuksen on suunnitellut Hannele Autti.

Vaahteramäen Eemeli seikkailee Honkavaaran perinnepihan ja Sinisen tien takana Honkavaaran kesäteatterissa, jossa on 350 katsojan katettu katsomo. Esitys nähdään kesällä 9 kertaa. Esitys sopii kaikenikäisille ja kestää väliaikoineen vajaat kaksi tuntia. Lippuja voi varata ennakkoon kyläyhdistyksen puhelimesta 040 854 7577 ja osoitteesta honkavaarankylat@gmail.com.

Esityksen ensi-ilta on Honkavaaralla sunnuntaina 18. kesäkuuta klo 14.

Nukketeatteri Napin maksuton, kaikenikäisille lapsille sopiva esitys on vain yhden ainokaisen kerran Reijokan kirjastolla tiistaina 27.6. klo 10.00.

Upea juttu, että tänä kesänä teatteritarjontaa lapsille Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa on näin paljon! Muistattehan myös Teatteri-Traktorin Peppi Seitsemällä merellä -näytelmän sekä Höljäkän kesäteatterin Risto Räppääjän? Niistä voit lukea lisää täältä.

Kesäistä viikon alkua kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *